Pavel Georganov (O'zbekiston)

"Oshqozon" kafesi

Pavel Georganov (O'zbekiston)

Barcha seanslar

03.10.2025 18:00 — 20:00

04.10.2025 18:00 — 20:00

Toshkentlik oshpaz Pavel Georganovning loyihasi uy taomini jamoat dasturxoni uchun qayta talqin etadi. Bolalik xotiralaridan ilhomlangan holda, u faqat uy sharoitida tayyorlanadigan, lekin hech qachon restoran menyusiga kiritilmagan taomlarni qayta jonlantiradi. Buxoro Biennalesida Georganov ana shu chuqur mahalliy, xotiraga boy retseptlarni zamonaviy jahon oshxonalarining nozik unsurlari bilan uyg‘unlashtirib taqdim etadi. Mahalliy mahsulotlardan foydalangan holda ijodiy uyg‘unlik yaratib, u oilaviy oshxona muhitini restoran dasturxoni orqali gavdalantiradi hamda odamlar bolalikdan sevib kelgan ta’mlarni mutlaqo yangi ko‘rinishda qayta jonlantiradi.

TAOMNOMA

Qizil piyozli konfit va buxorocha chakka (sabzavotli suzma) qo‘shilgan patir
An’anaviy Xorazm nonining zamonaviy talqini

Toshkentcha pomidor–sarimsoq–kashnich sousi uyda tayyorlangan somsa bilan
O‘zbekona qo‘y go‘shti, mavsumiy qovoq va sabzavotlar bilan to‘ldirilgan

Uyda tayyorlangan xonim mastava sousi va nordon qatiq bilan

Qozon Kabob à la Française
Kartoshkali qo‘y go‘shtidan tayyorlanadigan an’anaviy uy taomining nafis talqini

Toshkentcha to‘y palovi achchiq-achuchuk bilan
An’anaviy Toshkentcha lochira non kosasida

Yong‘oqli pechenyelar va vaflilar buvim tayyorlagan uslubda 
Smetana va quyultirilgan sut bilan to‘ldirilgan

Buxoro Novot choyi
An’anaviy ravishda ertalabki to‘y palovi bilan tortiladi

Ishtirok faqat oldindan buyurtma asosida amalga oshiriladi, joylar cheklangan.
Iltimos, stolingizni veb-sayt orqali yoki rsvp@bukharabiennial.uz manziliga elektron pochta yuborib band qiling.

Leaf Background

Maʼlumotlaringizni kiriting